Wheel Of Time

Winterfall / Shadowfall Keep / The road to Maradon / Crossing the Bridge

Winterfall: De geruchten gaan dat iemand demonengod Orcus probeert te bevrijden uit zijn wereld via een Portal. Deze Portal kan alleen geopend worden in Shadowfall Keep. Het reisgezelschap besluit om op onderzoek te gaan bij de Shadowfall Keep.

Shadowfall keep: Aangekomen in Shadowfall keep begint het gezelschap te merken dat Aramil steeds vreemder gedrag begint te vertonen. Tijdens een gevecht met een Goblin bleek Aramil ineens verdwenen te zijn. De rest van het gezelschap besloot op zoek te gaan naar hun verloren kameraad. Ze konden helaas Aramil niet vinden, maar kwamen wel een tovenares genaamd Liadrin tegen. Deze vertelde dat ze het niet verwonderend vond dat Aramil zulk raar gedrag vertoonde. Volgens Liadrin wordt iedere mannelijke tovenaar uiteindelijk gek, omdat ze niet goed om kunnen gaan met de magie. Uiteindeljik reist het gezelschap verder met Liadrin, en komen uiteindelijk in de kamer waar Orcus opgeroepen zou worden. Hier aangekomen blijkt de kwade tovenaar een fout gemaakt te hebben en een portaal geopend te hebben naar een wereld die niet Orcus toebehoorde. Uit de Portaal kwamen Trollocs die minstens even kwade bedoelingen hadden als Orcus. Het gezelschap had enige hoop gehad om Orcus tegen te kunnen houden, maar het leger van Trollocs bleek al snel te veel voor het gezelschap en ze werden gedwongen te vluchten. Het gezelschap ging terug naar Winterfall om te waarschuwen voor het aankomende leger. De stad besluit te evacueren en gezelschap wordt naar Maradon gestuurd om deze grote stad te waarschuwen en om hulp te vragen.

Op weg naar maradon: Onderweg naar Maradon komt het gezelschap een bard tegen genaamd bart. Deze gebaarde reiziger besluit mee te reizen met het gezelschap.

Datum: 14 April

Het reisgezelschap reist naar Maradon om de stad te waarschuwen voor het aankomende gevaar. Maar de weg naar Maradon was een weg met vele gevaren. Tijdens de tocht naar Maradon kwam het reisgezelschap bij een brug. Onder de brug raasde een rivier. Het reisgezelschap keken naar de mogelijkheden die ze hadden. Ze wisten dat om de rivier heen reizen veel vertraging op zou leveren. De brug gebruiken om naar de overkant van de rivier te komen was ook niet zonder risico. De brug was oud en versleten en met de paarden over de brug reizen zou zeker een uitdaging worden.

Uiteindelijk besloot het gezelschap om het er toch op te wagen met de brug. Liadrin zou met haar magie over het water lopen om de andere leden van het gezelschap bij te staan mocht het onverhoopt mis gaan. En mis ging het….

Verschillende leden van het gezelschap zakte door de brug. Wonder boven wonder overleefden alle reisgenoten het. Heelhuids kwamen ze er echter niet van af. Rhogar en Siegrain verloren hun paarden en Siegrain ook zijn geliefde biervaatje.

Aan de overkant van de rivier hoort het gezelschap een groep krijgers te paard aankomen. Het gezelschap besluit te schuilen. Diora wordt vooruit gestuurd om te kijken wie het zijn. Diora zag dat de rijders de soldaten van Maradon zijn en houdt ze aan. Ze vertellen de soldaten over het aankomende leger. De soldaten waren op missie gestuurd om op goblins te jagen. Het gezelschap spreekt met de soldaten af dat ze de jacht op de goblins overnemen als de soldaten het nieuws naar de stad brengen. Na een paard gekregen te hebben voor Rhogar reist het gezelschap naar de plek waar de goblins volgens de soldaten waren. Daar aangekomen blijken de Goblins daar inderdaad te zijn, en het gezelschap maakt zich klaar om de Goblins uit te schakelen.

Comments

Helene

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.