Wheel Of Time

The lost fight with the hobgoblins

Het gezelschap reist af naar de bergpassen waar de hobgoblins volgens de soldaten zouden moeten zitten. Daar aangekomen zien ze inderdaad een groep hobgoblins. Het gezelschap besluit enige tijd de hobgoblins te volgen. Uiteindelijk worden ze door de hobgoblins opgemerkt. Het gevecht begint maar al snel blijken er meer hobgoblins door deze bergpassen te struinen dan het gezelschap aan kan. Het gezelschap komt vrij ver maar hebben te veel schade opgelopen om de laatste grote groep hobgoblins te kunnen verslaan.

Het gezelschap besluit te vluchten, maar de groep boogschutters verwachten dit en weten tijdens het vluchten van het gezelschap ze nog flink onder vuur te nemen. Zowel Liadrin als Bart worden geraakt door een pijl. Het gezelschap moet met pijn in hun hart Bart voor dood achterlaten, maar zien wel de mogelijkheid om Liadrin te redden van het slagveld.

Het gezelschap heeft gefaald, en moeten zich concentreren op het stabiliseren van Liadrin om ervoor te zorgen dat Liadrin niet alsnog overlijdt. Na voldoende afstand te hebben gereist vanaf de plek waar ze in gevecht waren met de hobgoblins neemt het gezelschap de tijd om Liadrin enigszins op te lappen. Ze zetten kamp op en Siegrain ontfermt zich over Liadrin, die inmiddels veel bloed is verloren. Siegrain’s goddelijke krachten zorgen ervoor dat Liadrin in wonderbaarlijk korte tijd hersteld van haar verwondingen.

Comments

Rhogar88

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.